Triatlonforbundet satser på bærekraft

Triatlonforbundet lærte seg bærekraft på NIH.
– Planeten vår har store utfordringer, og idretten har et ansvar her.

Publisert 8. nov. 2021 10:28 - Sist endret 1. des. 2023 15:33
Generalsekretær Gabrielle Bjørnstad-Northern og president Arild Mjøs Andersen i Norges triatlonforbund. Begge har tatt digital utdanning ved NIH i høst.\ Foto: Triatlonforbundet

Generalsekretær Gabrielle Bjørnstad-Northern og president Arild Mjøs Andersen i Norges triatlonforbund. Begge har tatt digital utdanning ved NIH i høst.\ Foto: Triatlonforbundet.

Generalsekretæren har mest ros, men også litt ris når hun vurderer studieemnet.

— Det er kjempenyttig at kurset er så fleksibelt. For min del blir det en del rykk og napp fordi det må passe sammen med det andre jeg gjør. At alle deler ender med en arbeidsoppgave, krever at du reflekterer bedre gjennom det du har lært. Det gjør at kunnskapen sitter godt og at du lettere kan dra det inn i planlegging og handling i eget forbund. Det som etter min mening kan forbedres, er at noen filmer er litt for korte og ikke gir så mye innsikt som jeg kanskje kunne ønske meg. Andre filmer er gode og fungerer veldig bra. Jeg liker spesielt godt der hvor det er flere som intervjues gjennom dialog. Også tenker jeg det vil være en fordel dersom noe av innholdet utdypes enda mer i filmer og tekst etter hvert.

NIH tilbyr både Idrettens lederskap og Idrett og bærekraft i vårsemesteret.
 

Merk søknadsfristen 1. desember.